Drittposer.no

Historien om "Drittposer.no" er historien om 3 overivrige småbarnsfedre som brukte permisjonstiden sin på å tenke:

"Dette må man kunne gjøres billigere og bedre"

At bleiebøtter er en guds gave til småbarnsforeldre er det lite tvil om. Sene turer ut i vinterkulden med nybakte bæsjebleier, er ganske enkelt ikke bra for humøret til søvnige småbarnsforeldre. Vi forelsket oss derfor alle i våre bleiebøtter og den friheten som fulgte med å kunne oppbevare over 100 illeluktende bleier i kasteavstand fra stellebordet. I 2022 besluttet vi oss derfor for å starte Drittposer.no - og vi tilbyr i dag et bredt utvalgt av  kvalitetsposer til markedets beste priser. 

 

Klikk klikk & driten er på vei

Uansett hvilken type drittpose du er på jakt etter så er du alltid bare et par klikk unna. Vi sender over hele landet- og desto mer du kjøper desto mer sparer du.

 

Alltid drillbra priser

Hos Drittposer.no sikter vi etter alltid å ha markedets beste priser. Vårt mål er å tilby et prisbillig alternativ til bøtteprodusentenes dyre poser. Dette så vi kan sikre at småbarnsforeldre kan bruke tiden og pengene sine på morsommere ting enn drittrelaterte produkter. 

Kvalitetssikring

Drittposer.no er eiet og drevet av 3 erfarne småbarnsfedre- og alle våre produkter er testet og kvalitetssikret i egne hjem. For oss er det ingen tvil, Drittposer.no leverer de beste posene på markedet og bidrar til en enklere hverdag for småbarnsforeldre. Billigere og bedre poser sikre færre turer ut til avfallsboksen og mer kvalitetstid med familien. I tillegg bidrar våre gunstige priser til å minske lommebokssmertene til hardprøvdte småbarnsforeldre. 

chat

Chat med oss

x